Valiliğimiz öncülüğünde, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve ASKON Samsun Şubesi tarafından düzenlenen İbn-i Sina Saygı Paneli, Hastanemiz Konferans Salonunda düzenlendi.
28 Ağustos 2024

Açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Uras'ın yaptığı program Vali Yardımcı Vekili/Canik Kaymakamımız Şeref Aydın, ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yöneticilerimizle sağlık çalışanlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

• II
  • t