15 Mayıs 2023

Hastanemizde Hemşireler Haftası programları kapsamında Samsun Üniversitesi, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastanemiz ortak çalışması ile 1. Ulusal Karadeniz Acil Hemşireliği Sempozyumu gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Başhekimimiz Prof.Dr. Ersin KÖKSAL’ ın yaptığı program İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcılarımız, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim üyeleri ve hukukçuların katılımı ile başladı. Programa katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

• RS2.jpg
  • RS9.jpg