01 Haziran 2023

Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında Doç. Dr. Serkan Tulgar ve Uzm. Dr. Caner Genç tarafından yürütülen “The minimum effective concentration (MEC90) of bupivacaine for an ultrasound-guided supra-inguinal fascia iliaca compartment block for analgesia after arthroscopic anterior cruciate ligament repair: a dose finding study” isimli klinik çalışma, 19. Ulusal Rejyonal Anestezi Kongresinde gerçekleştirilen Sözlü Bildiri yarışmasında Türkiye İkinciliği ödülü almaya hak kazanmıştır.
Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

• resm2.jpg
  • resm3.jpg